Met welke apparatuur werkt Correct Vision?

Net als de training en ervaring van onze oogartsen moet ook de kwaliteit van onze apparatuur aan de hoogste eisen voldoen. Correct Vision werkt met state-of-the-art apparatuur en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Zo hebben we altijd de beste en veiligste behandelmethode en behandelapparatuur voor u beschikbaar met de beste resultaten.

Apparatuur bij een behandeling
Bij het inbrengen van een vervangende kunststof ooglens gebruiken we medische apparatuur van de operatiekamer van het Medisch Centrum Alkmaar. Dit zijn onder andere een operatiemicroscoop, een phaco-emulsificatie machine , narcose apparatuur en steriele instrumenten.

Speciaal getrainde staf
Onze oogartsen en al het medisch personeel in de operatiekamer van het Medisch Centrum Alkmaar zijn speciaal getraind om deze operatie goed en veilig uit te voeren. Zij helpen met de ingreep en houden uw hartslag, bloeddruk en ademhaling tijdens de operatie goed in de gaten.

Verdoving
Voor de operatie heeft u een gesprek met de oogarts en een anesthesioloog. De anesthesioloog is een medisch specialist die de verdoving toedient. Hij of zij zorgt voor uw veiligheid tijdens de operatie. De anesthesioloog gaat na welke verdoving voor u het meest geschikt is. Ook onderzoekt hij uw gezondheid en geeft instructies voor een goede voorbereiding op de operatie.

Heeft u vragen hierover? Stel ze gerust!