Waarom INTRALASIK?

Veiligheid
INTRALASIK is een unieke mesvrije operatiemethode die veel risico’s wegneemt. Ook het gebruik van disposable (eenmalig gebruik) instrumenten bij deze techniek zorgt voor een veiliger ingreep met minder kans op problemen. Cliënten hebben dus meer vertrouwen en minder angst dan bij de gewone LASIK behandeling.

Hoge voorspelbaarheid en nauwkeurigheid
De INTRALASIK methode is computer gestuurd. Het is een snelle poliklinische lasermethode met minimaal ongemak. Beide ogen kunnen dezelfde dag behandeld worden. De duur van de ingreep is circa 15 minuten per oog.

Beter resultaat
Het is aangetoond dat INTRALASIK cliënten uiteindelijk een betere gezichtsscherpte hebben vergeleken met de traditionele LASIK methode, vanwege de gegarandeerde precisie van deze techniek.

Grotere mogelijkheden bij behandeling
Met de INTRALASIK methode is het mogelijk om cliënten met dunnere hoornvliezen te behandelen, waarvoor de traditionele LASIK methode ongeschikt is. Afwijkingen van
-10.00 tot +4.00 dioptrieën kunnen ermee worden behandeld.

Verminderde risico’s van droge ogen na de operatie
De INTRALASIK methode geeft iets minder kans op droge ogen dan de gewone LASIK methode.

Minder herbehandelingen
De INTRALASIK methode geeft ook minder kans op eventuele herbehandelingen. Het percentage herbehandelingen daalt van 5% naar ongeveer 2,5%.

Sneller herstel van de gezichtscherpte
Na een INTRALASIK behandeling is er meestal binnen enkele uren al een zeer bruikbare gezichtsscherpte.

Weinig napijn
Aangezien er geen wond aan de buitenkant van het oog wordt gemaakt, is er minder napijn en is er een snellere genezing dan bij LASEK / PRK.