Projectomschrijving

Zonder bril kan ik nu zelfs de kleinste lettertjes weer lezen

,,Mijn naam is Elly Koster en ik ben 62 jaar. Na 15 jaar brildragend door het leven te zijn gegaan, wilde ik heel graag mijn ogen laten ‘laseren’ bij Correct Vision. “

“Jammer genoeg kwam ik niet voor de laserbehandeling in aanmerking. Na uitgebreid vooronderzoek, adviseerden de doktoren mij een lensimplantatie. Ik was eerst een beetje huiverig, maar ik heb toch de stap genomen.

November 2006 is het eerste oog gedaan en in december was mijn tweede oog aan de beurt. De operatie viel mij honderd procent mee. Ik ben heel enthousiast dat ik weer zo goed kan zien. En ik ben dankbaar dat een lensimplantatie wel mogelijk bleek. Dr. Meriwani heeft de operatie prima uitgevoerd.”

Lensimplantatie-Elly KosterDankzij mijn ervaring durfde mijn zus ook
,,Na de operatie is er een wereld voor mij opengegaan. Zonder bril kan ik nu zelfs de kleinste lettertjes weer lezen. Het is echt ongelofelijk dat ik nu kan sporten, zwemmen en fietsen zonder die vervelende beslagen brillenglazen. Door mijn positieve ervaring, durfde mijn zus ook haar ogen te laten doen. Ook zij is heel tevreden. Ik zou iedereen willen aanraden om die stap te nemen: je krijgt er zo veel voor terug.

Ik wens iedereen heel veel succes.”