Projectomschrijving

Ik ben zo blij dat ik na al die jaren van irritatie nu nergens meer last van heb

Zo’n twaalf jaar geleden kreeg ik ineens last van mijn zicht. Voornamelijk tijdens televisiekijken en autorijden merkte ik op dat mijn zicht slechter werd. Na een bezoek aan de opticien heb ik direct harde lenzen gekregen. Al snel begonnen mijn ogen te irriteren. Vervolgens kreeg ik zachte lenzen; na verloop van tijd zette de irritatie weer op. Jarenlang heb ik lenzen gedragen maar ik heb er eigenlijk nooit plezier van gehad. Een bril was voor mij geen optie. Als tussenoplossing heb ik wel eens een bril gedragen maar ik ben daar gewoon geen type voor: ik vind het erg lastig en vervelend zitten.

Door zijn enthousiasme raakte ik geïnteresseerd

Een aantal maanden geleden vertelde mijn buurman dat hij zijn ogen had laten laseren. Door zijn enthousiaste verhaal, raakte ik zeer geïnteresseerd. Vanwege de problemen die ik altijd met lenzen heb gehad, stond ik open voor een dergelijke behandeling. Ik vroeg eerst mijn opticien om advies. Hij meende echter dat mijn ogen niet geschikt zouden zijn voor een laserbehandeling, aangezien ik een hoge cilinderafwijking heb. Toch heb ik een afspraak gemaakt bij Correct Vision. Na een uitgebreid onderzoek bleek dat een laserbehandeling wel degelijk mogelijk was. Ik was ongelooflijk gelukkig!

Van het laseren voelde ik niets

INTRALASIK-Sacha-KoornDe behandeling zelf was zo gepiept: binnen vijf minuten stond ik weer buiten. Van het laseren zelf voelde ik niets, maar na de behandeling waren mijn ogen wel wat branderig. Ik kreeg een beschermbril mee en ik moest elk uur druppelen. Thuis ben ik meteen in bed gaan liggen. Na een paar uurtjes voelde ik me echter helemaal prima en mijn zicht was perfect. De behandeling vond acht maanden geleden plaats en ik ben nog steeds ontzettend tevreden. Ik ben zo blij dat ik na al die jaren van irritatie nu nergens meer last van heb.