Wees reëel in uw verwachtingen

Het is belangrijk dat de verwachtingen die u heeft reëel zijn. Een 100% resultaat van de behandeling kan nooit gegarandeerd worden. De genezingstendens van een oog is ook nooit helemaal voorspelbaar.

Als u ooglaserchirurgie overweegt, moet u zich een aantal dingen afvragen:

  • kunt u voor de operatie langere tijd zonder contactlenzen functioneren?
  • heeft u vervoer geregeld na het vooronderzoek én na de behandeling?

Tevens moet u er rekening mee houden dat na de behandeling:

  • het enkele dagen kan duren voordat u voldoende bent hersteld
  • de ogen enkele dagen na de PRK behandeling pijnlijk kunnen zijn
  • u enkele dagen een beschermbril moet dragen

Meer informatie
In de hoofdstukken over de verschillende behandelingen leest u hierover meer. Heeft u voor of na de behandeling nog vragen, dan zijn onze oogartsen 24 uur per dag bereikbaar.

Protocol laat niets aan het toeval over
Voor een optimaal resultaat gebruiken we bij Correct Vision vaste regels voor de uitvoering van de behandelingen, de zogenoemde protocollen. Deze zorgen ervoor dat niets voor of tijdens de behandeling aan het toeval wordt overgelaten. De lasermachine wordt uitgebreid getest voordat een Excimerprocedure start. Het is te vergelijken met de voorbereidingen van een vliegtuig voordat het opstijgt. U wilt tenslotte dat tijdens de vlucht niets onverwachts gebeurt. Ook na de behandeling is de vergelijking met de luchtvaart niet ver gezocht: de resultaten van de “vlucht” en de uitkomsten van de laserbehandeling worden ook bij Correct Vision vastgelegd. Later wordt dan kritisch gekeken of de uitkomst past bij het behandelplan.

Regelmatige controles na afloop
De nazorg is bij Correct Vision een belangrijk onderdeel van de procedure, want wondherstel is een individueel proces. Dat betekent dat er regelmatig gecontroleerd moet worden. Gebruik van druppels is belangrijk. Correct Vision geeft u zo lang nazorg als nodig, maar gemiddeld is binnen een jaar, na 5 controles, de situatie stabiel genoeg. Mocht u om welke reden dan ook behoefte hebben aan een extra controle, dan wordt dat uiteraard afgesproken.

Gratis herbehandeling

Een eventuele herbehandeling na een ooglaseroperatie wordt binnen de eerste 2 jaar gratis uitgevoerd.

Starterspakket
Voor elke behandeling krijgt u een pakket, dat alle nodige adviezen, afspraken, druppels en een beschermbril bevat.

Druppels
Na elke refractiebehandeling, hetzij een operatie of een laserbehandeling, zult u druppels moeten gebruiken. We geven u voldoende medicijnen mee om de gewone behandelduur te overbruggen. Die zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Mocht u om andere redenen dan de behandeling zelf (zoals bijvoorbeeld bij glaucoom of droge ogen) meer druppels nodig hebben, dan regelt u die wel zelf via uw apotheek. Correct Vision is in dat geval niet verantwoordelijk voor eventuele extra onkosten.

All-in prijzen

Ook erg belangrijk: onze prijzen zijn zeer concurrerend en all-in. Er zijn geen verassingen achteraf. Vergelijkt u gerust tarieven van andere centra, dan zult u hier plezierig verrast over zijn.